Acasa

joi, 23 mai 2013

Inghetata cu capsuni




Capsunile...atat de bune, aromate si sanatoase. De-ar manca si fetele mele, tare fericita as mai fi...Pentru moment singura modalitate de a le face sa manance capsuni a fost inghetata...cam riscant totusi, dar asta e.
Chiar le-a placut, mai ales Nataliei. Dalia se da in vant dupa inghetata de vanilie.

Pentru formele de mai sus si forma de trandafir de mai jos:

300 g capsuni
150 g mascarpone
150 g branzica fagaras :)
2 linguri de miere - sau mai mult pentru cine doreste sa fie mai dulce

Se paseaza capsunile la blender (pt. cine nu are blender cu furculita).
Se adauga mierea si se omogenizeaza.
Se mixeaza compozitia cu cremele de branza.
Se toarna in forme.
Nu am folosit masina de inghetata pentru aceasta reteta si din acest motiv nu este asa de cremoasa, insa e delicioasa!!!







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu