Acasa

duminică, 24 februarie 2013

Tiramisu Love


 1 pachet de piscoturi 400 g
500ml cafea neindulcita
4 galbenusuri
250ml frisca lichida
500 g mascarpone
1 pliculet zahar vanilat
100 g zahar pudra
2 fiole esenta de rom
1 plic cappuccino La Festa
25 ml lapte 
3 lingurite ness
3 lingurite de zahar
3 lingurite de frisca lichida
cacao

Se prepara cafeaua si se lasa la racit.
Galbenusurile cu zaharul pudra, zaharul vanilat se mixeaza pana ce isi dubleaza volumul. Se adauga esenta de rom, pliculetul de cappuccino si laptele. Se pune totul la baie de aburi si se amesteca cu telul 10 minute pana ce compozitia se ingroasa. Apoi se lasa la racit.
Se bate frisca.
Cele 3 lingurite de ness se amesteca cu cele 3 lingurite de zahar si frisca lichida.
Se mixeaza mascarponele, apoi se adauga compozitia de oua, omogenizam, apoi frisca, omogenizam, apoi compozitia de ness si omogenizam.
Aranjam prajitura intr-o tava de 24/35 cm.
Inmuiem piscoturile pe partea cu zahar si le punem in tava cu aceasta parte in sus. Depa ce am umplut tava cu un rand de piscoturi adaugam 1/2 din crema. Apoi adaugam inca un rand de piscoturi inmuiate in cafea, dupa care inca un rand de crema. Peste ultimul rand de crema pudram cacao.

Love! Love! Love it!!!!







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu